Nyckelfärdiga skumpartyn!OM OSS OCH OM VÅRA PARTYN

Sveriges bästa skumparty är här! Skumpartyt föddes i slutet av 80-talet på partyön Ibiza. En hel del tid har förflutit sedan dess och skumpartyt har uppnått en ny guldålder. Tekniken är kraftigt förbättrad och våra skumpartyn är mycket säkra, även för golv och inredning. Vi genomför våra partyn med hjälp av pooler, vilket gör dem trygga för arrangören och fria från vattenskador. Det blir inte mer vatten på golvet under hela kvällen än vad som normalt blir i form av utspillda drycker. Efter partyt står vi för uppstädningen av skummet och avslutar genom att suga upp vattnet med en vattendammsugare. I vår utrustning ingår för närvarande skumkanoner för inomhuspartyn samt en skummaskin i Ibiza-klass för utomhusevenemang. Vi har flera olika typer av pooler för partybruk. Den vanligaste poolstorleken är 4 x 4 meter, men även pooler på 3,6 x 3,6 meter finns att tillgå.

Vi ordnar skumpartyn på restauranger och nattklubbar men också på privata tillställningar och utomhusevenemang, där vi i mån av plats kan skjuta skum ur flera maskiner samtidigt. Skummet ger också en bra effekt vid PR- och produktlanseringsjippon av olika slag och i samband med t ex reklamfotografering. Även teatrar använder sig av våra tjänster.

Ta kontakt! Vi lovar inte att vara billigast men vi lovar att vara BÄST! Du som beställer av oss vill ge dina kunder det allra bästa. Varning för billiga kopior!

Partypaketet inkluderar:

– Ett skumparty enligt vårt nyckelfärdiga skumparty.se-koncept (poolstorlek 4 x 4 alternativt 3,6 x 3,6 meter)
– två skumtekniker, som står för genomförandet
– förhandsannonsering med er logo på vår hemsida www.skumparty.se
– snygga affischer 50 x 70 cm för annonsering på plats
– 2 tävlingar under kvällens lopp